In-ear monitorer och hörselskydd för alla som älskar musik

Oavsett om du är professionell musiker, artist eller verkligen gillar att lyssna på musik, gå på konserter, har vi rätt hörselskydd och in-ear monitor. Formgjutna och 3D-printade premiumprodukter som sitter bekvämt i ditt öra, timmar i sträck utan att irritera.

Långvarigt höga ljudnivåer och plötsligt kraftiga ljudstötar kan skada hörseln. Oavsett om du är scenartist, musiker eller publik kan du behöva någon form av hörselskydd. Formgjutna eller 3D-printade proppar sitter skönt och säkert i örat. Dessutom tätar de effektivt så att dämpningen av skadliga ljudnivåer över hela frekvensområdet blir effektivare.

Hear-Nordic-musik-ACS-monitorer

In-ear monitorer för scen, rep och studio

Vi har ett brett utbud av formgjutna och 3D-printade in-ear monitorer för artister och musiker som både dämpar omgivande ljud effektivt och ger dig en suverän medhörning. 

ACS Ambient är ventilerade in-ear monitorer med 17 dB dämpning, medan ACS Classic är ”slutna” och dämpar hela 30 dB. Ambient och Classic in-ear monitor har från 2 upp till 5 ljudelement för att ge maximal ljudkvalitet och en mer detaljerad ljudbild där sång och instrument är tydligt separerade.

Formgjutna hörselskydd för musik

Var rädd om din hörsel när du repar eller går på konsert. ACS PRO hörselskydd formgjuts i specialanpassad silikon som är mycket följsamt, vilket gör det lämpligt exempelvis när du sjunger och dansar. 

Dämpningen över hela frekvensområdet ger ett bra skydd utan att påverka ljudbilden. Du kan välja mellan filter med olika dämpningsgrad som anpassats för olika ljudnivåer. Allt från komfortskydd med 10 dB (SNR) dämpning upp till hörselskydd med 27 dB.

Hear-Nordic-musik-ACS-PRO
Hear-Nordic-musik-sleeves

Formgjutna och 3D-printade proppar för in-ear hörlurar

Det är skillnad på ljudupplevelsen när in-ear luren sitter riktigt bra i örat. Instrumenten, rösterna, allt är tydligare separerade. Diskanten kristallklar och basen tung och väldefinierad. 

Dessutom sitter lurarna skönt och säkert på plats. Oavsett om du sportar eller sitter bekvämt tillbakalutad. Har du Apple AirPods kan du komplettera med 3D-printade Sleeves. Vill du göra dina ACS PRO hörselskydd till in-ear hörlurar kika på ACS PRO-Fit.

hear-nordic-avtryck-kontroll
hear-nordic-avtryck-fyllning
hear-nordic-avtryck-urtagning

Utprovning av formgjutna hörselskydd

Du får förslag på lämplig modell som passar din ljudmiljö och dina behov. Därefter görs en avgjutning av dina hörselgångar. Avgjutningarna används för att formgjuta eller 3D-printa dina personliga proppar. Beräkna total tid för utprovningen till mellan 20–30 minuter.

Leveranstiden kan variera beroende på modell. Vi sparar dina fysiska avgjutningar för efterbeställning av formgjutna skydd. För 3D-printade skydd och proppar skannas avgjutningarna och sparas digitalt. Det innebär att du lätt kan efterbeställa nya skydd eller välja andra hörselskydd, monitorer eller sleeves.