HÖRSELSKYDD MED AKTIV MEDHÖRNING OCH BLUETOOTH FÖR JAKT

ISOtunes CALIBER är specialanpassat för jakt och förstärker din hörsel samtidigt som det skyddar mot skadliga impulsljud och höga ljudnivåer. Kombinationen aktiv medhörning med elektronisk dämpning, Bluetooth och formgjutna proppar ger dig ett mångsidigt och bekvämt hörselskydd.

Avancerad ljudisolering och trådlös anslutning

I en värld där höga ljudnivåer är en del av vardagen och fritiden, blir det allt viktigare att skydda hörseln. ISOtunes CALIBER erbjuder en perfekt balans mellan säkerhet och nöje genom att kombinera avancerad ljudisolering med trådlös anslutning (Bluetooth 5.2).

Med Calibers Tactical Sound Control (TSC) kan jägare och skyttar enkelt kommunicera, samtala och höra. Den avancerade tekniken förstärker omgivningens ljud, samtidigt som den effektivt dämpar skadliga skottljud. Med sin bluetooth-teknik går det enkelt att ansluta skydden till jaktradio eller telefon, för att maximera jakten eller för att helt enkelt använda propparna som hörlurar till telefonen.

Skön komfort och sitter säkert på plats

De formgjutna propparna på ISOtunes CALIBER ger dig en hög nivå av komfort och säkerhet. Skydden sitter bekvämt i dina öron, utan obehag även efter flera timmar. De formgjutna propparna minimerar även risken att tappa dem. Proppen ger en effektiv dämpning och den aktiva medhörningen gör ISOtunes CALIBER till en allsidig jaktpropp som även fungerar som hörselskydd på arbetsplatsen eller i vardagen.

Brett utbud av formgjutna specialhörselskydd

Hear Nordic är idag en av de ledande aktörerna på marknaden när det gäller formgjutna och 3D-printade hörselskydd för arbete. Vi har även ett brett utbud av specialhörselskydd för jakt, motorsport, musiklyssning och medhörning på scen.

ISOtunes CALIBER är ett bra exempel på vårt fokus på ljudkvalitet, säkerhet och användarvänlighet. Hörselskydd och hörlurar som förbättrar arbets- och fritidsupplevelser för människor överallt.

Läs mer om ISOtunes CALIBER