Information angående Coronaviruset (Covid-19)

Vi följer råden från Folkhälsomyndigheten noga för att minimera risken för smittspridning och tillvarata din och våra anställdas säkerhet. Vid avgjutning iakttager vi som alltid stränga hygienregler. Kontakta oss gärna om du har frågor på 08 722 22 11 eller info@hearnordic.com

Boka tid för utprovning

Boka tid för utprovning och formgjutning av personliga hörselskydd på något av våra kontor i Hässleholm, Jönköping, Ludvika och Solna/Stockholm direkt via vår online bokning. Beräkna tid för utprovning till ca 30 minuter.

För utprovning i andra delar av Sverige, ber vi dig fylla i nedanstående formulär så kontaktar vi dig och bokar tid som passar.

Du kan även kontakta oss på telefon 08-722 22 11. Dina personuppgifter sparar vi i max 30 dagar eller tills ditt ärende är avklarat. Läs mer i vår integritetspolicy.

Namn (obligatoriskt)

E-post (obligatoriskt)

Telefon (obligatoriskt)

Ort (obligatoriskt)

Ärende (obligatoriskt)

Meddelande (obligatoriskt)

Utprovning av formgjutna hörselskydd

Vi börjar med att bestämma vilken typ av hörselskydd och dämpningsfilter som passar dig. Därefter görs en avgjutning av dina hörselgångar. Beräkna total tid för utprovningen till mellan 20–30 minuter. Avgjutningarna används sedan för att formgjuta dina personliga hörselskydd. Leveranstid ca: 4 veckor, beroende på typ av skydd.

Avgjutning på din arbetsplats

Är ni flera på din arbetsplats som behöver hörselskydd så gör vi avgjutningar av era hörselgångar på plats hos er. Det finns då även möjlighet att diskutera val av modell och dämpningsfilter. Spar tid! Kontakta oss så berättar vi mer.