VI SÖKER PRODUKT- OCH KUNDANSVARIG TILL GÖTEBORG

Till vårt Göteborgsdistrikt söker vi en produkt- och kundansvarig. Arbetet innebär kundkontakt på plats hos kund och genom uppsökande verksamhet. Vi ser gärna att du har vårdutbildning, eftersom arbetet även innebär att göra avtryck av hörselgångar och prova ut hörselskydd.

Du som söker är självgående, social och välorganiserad. Du gillar att bygga relationer, planera och genomföra kundbesök. Arbetet innebär resor i hela Västra Götalandsregionen. Till din hjälp har du ett kraftfullt och bra kundstödsprogram (CRM).

Tjänsten är heltid 40 timmar/vecka. Tillsvidareanställning med provanställning 6 månader.

Krav: Flytande svenska i tal och skrift, B-körkort, gymnasiekompetens och datorvana.

Merit: Vårdutbildning och erfarenhet av säljarbete

Tillgång till egen bil under provanställning krävs. Tjänstebil efter provanställning

Rekryteringen sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas snarast.

För frågor om tjänsten mejla till:

ellen@hearnordic.com

För att söka tjänsten mejla ett personligt brev samt CV till:

rekrytering@hearnordic.com

HEAR NORDIC säljer och marknadsför formgjutna hörselskydd i hela Sverige och är marknadsledande i vårt segment. Vi erbjuder personligt gjutna hörselskydd och andra individuellt anpassad lösningar som passar perfekt i hörselgången, tex. In-ear monitorer (IEM). Vi vänder oss till både företag och privatpersoner, men företag står för den största andelen av våra kunder.

HEAR NORDIC har flera av marknadens mest populära produkter och ett brett sortiment som ger våra kunder ett stort urval av skydd. Vi jobbar brett och deltar även på mässor och andra publika aktiviteter för att nå ut till våra användare.