SPECIALPRIS VID GRUPPKÖP AV MC-HÖRSELSKYDD

Är ni ett gäng som brukar åka mc tillsammans? Passa på och beställ formgjutna, specialanpassade hörselskydd för mc nu. Är ni minst åtta personer som beställer samtidigt så får ni 20% rabatt!

Du vet väl att formgjutna hörselskydd gör mc-åkningen ännu skönare. De specialanpassade filtren i skydden dämpar effektivt bort vindbrus som redan vid 100 km/h kan vara skadligt för din hörsel. Dessutom bildar kombinationen av fartvind, motor och andra trafikljud ett bakgrundsbuller som gör dig snabbare trött.

Specialpris om du beställer samtidigt med kompisarna

Det finns idag ett urval av formgjutna hörselskydd för dig som åker motorcykel. De sitter bekvämt i många timmar och dämpar skadligt och tröttande buller effektivt, samtidigt som du bättre hör tal och varningssignaler.

Beställ formgjutna hörselskydd tillsammans och få 20% rabatt t o m 31 maj 2019. Är ni minst 8 personer som beställer formgjutna hörselskydd samtidigt så får ni 20% rabatt på skydden. Antingen kommer ni till något av våra kontor för avgjutning eller så kommer vi ut till er – Boka tid BESTÄLL och ange MC GRUPP så kontaktar vi er.

Läs mer om lämpliga hörselskydd för MC >>