ÖKAT FOKUS PÅ ATT MÅ BRA

Ökar ditt företag produktionen nu eller håller ni på och återstartar? Hur som helst, är nog lite extra fokus på hur ni mår på jobbet viktigare än någonsin. Är buller ett problem, då är formgjutna hörselskydd till personalen en bra investering.

I många verksamheter inom industrin är höga bullernivåer ett problem. Även lågfrekventa ljud som inte är direkt skadliga, upplevs av många ge besvärande trötthet. Med formgjutna hörselskydd får du ett effektivt skydd som sitter bekvämt i örat hela dagen.

Dämpar effektivt tröttande buller

Skydden är diskreta, dämpar effektivt tröttande och skadligt buller. Samtidigt hör du viktiga signaler och vad dina arbetskamrater säger. Så glöm svettiga, obekväma hörselkåpor som sitter i vägen och ger dig känslan att vara instängd i ett tomrum.

Hörselskydd med skräddarsydd dämpning

Hear Nordic har marknadens bredaste sortiment av personliga hörselskydd. Skydd som formgjuts efter dina hörselgångar och är utrustade med en ny typ av akustiska filter. Filter med anpassad dämpning av just den typ av ljudmiljö som du arbetar i.

Avgjutning och tillprovning på din arbetsplats

Beställ tid för provning så kommer vi ut till din arbetsplats. Vi hjälper dig och dina arbetskamrater att välja rätt skydd och dämpning och gör avtryck på plats.

Vi följer mycket högt ställda krav på hygien och naturligtvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minimera risken för smittspridning.

Kontakta oss för tidsbokning >>

Läs mer om formgjutna hörselskydd för industrin >>