NJUT LITE EXTRA AV SOMMARENS LÅNGTURER

Funderar du på att ta din mc på långtur i sommar? Då finns det många sköna vägar och resmål att upptäcka. Men timmarna i sadeln kan vara påfrestande. Det många inte tänker på är bullret och bruset som både är tröttande och påverkar koncentrationen.

Resa med motorcykel ger minnen för livet. Oavsett om du åker i Sverige, Norden eller ner i Europa väntar upplevelserna. Idag ordnar många klubbar och även resebyråer, gruppresor. Och att åka tillsammans kan vara en utmaning, men också just en fantastisk upplevelse när flera motorcyklar dundrar fram tillsammans.

Håll koncentrationen på topp

Bra däck, resehandlingar, nyservad hoj, rätt packad packning osv är väl självklarheter och med dagens mobiler är det inga problem att ha kontakt med varandra. Även navigation är numera standard. Långturer med mc har onekligen blivit både bekvämare och enklare.

Men höga farter och långa körpass kräver samtidigt mer än någonsin av dig som förare. Trafiksituationen på hemmavägar och ute i Europa har blivit intensivare och många bilister kör allt aggressivare. Så koncentrationen måste vara på topp.

Dämpa ljuden som tröttar

Redan vid farter under 100 km/h kan bullret från fartvinden vara skadligt för din hörsel. Dessutom bildar kombinationen av fartvind, motor och andra trafikljud ett buller som gör dig trött. Och trötta förare är okoncentrerade.

Hjälmen kan dämpa en del, men skyddar inte helt. Billiga hörselproppar dämpar ljud utan urskiljning och blir snabbt obekväma. Satsa istället på personligt formgjutna hörselskydd. De sitter bekvämt i många timmar och dämpar skadligt och tröttande buller effektivt, samtidigt som du bättre hör tal och varningssignaler.

Formgjutna specialskydd för MC till specialpris

Det finns idag ett urval av formgjutna hörselskydd med specialanpassade filter för dig som åker motorcykel. Du kan välja mellan skydd i akryl eller silikon.

Beställ formgjutna hörselskydd tillsammans och få 20% rabatt t o m 31 maj 2019. Är ni minst 8 personer som beställer formgjutna hörselskydd samtidigt så får ni 20% rabatt på skydden. Antingen kommer ni till något av våra kontor för avgjutning eller så kommer vi ut till er – Boka tid på BESTÄLL och ange MC GRUPP så kontaktar vi er.

Läs mer om lämpliga hörselskydd för MC >>