MC MÄSSAN 2020 – SPECIALPRISER PÅ MC HÖRSELSKYDD

Med specialanpassade hörselskydd för MC åker du ännu skönare. Välkommen till monter D03:05 på årets MC Mässa på Svenska Mässan i Göteborg 24–26 januari. Under mässdagarna får du upp till 560:- i rabatt på utvalda skydd.

Vi har marknadens bredaste utbud av formgjutna hörselskydd som är specialanpassade för att ha under hjälmen. På plats på mässan kan du göra avgjutning av dina hörselgångar, så du är säker på att ha dina hörselskydd i tid. Vi håller tummarna för en riktigt tidig MC-premiär i år.

Upp till 560 kronor i mässrabatt på MC-hörselskydd

Under mässdagarna får du upp till 560 kronor i mässrabatt på utvalda skydd från HEARsafer, EARfoon, ACS och Helmet. Prisexempel HELMET och EARfoon Biker Nu 1.750:- inkl moms (ord pris 2.310:-)

Vill du skydda hörseln, lyssna på musik och prata i mobilen? Då har vi även specialpriser på formgjutna hörselskydd med kommunikation.

Mässpriser även när du bokar via webben

Missar du mässan i Göteborg? Lugn, mässpriserna gäller även om du bokar tid för utprovning online (gäller 24-26 januari 2020). Boka här>>

Välj rätt hörselskydd för MC

Redan vid farter under 100 km/h kan bullret från fartvinden vara skadlig för din hörsel och hjälmen skyddar inte. Vi på Hear Nordic har marknadens bredaste sortiment av premiumskydd för olika ljudmiljöer. Våra MC-skydd är utrustade med den senaste filterteknologin för att effektivt dämpa skadliga och tröttande ljud, samtidigt som du hör tal i normal samtalston. Skönt att slippa ta ur skydden när du gör ett stopp.

Vi har även hörselskydd med kommunikation för dig som bekvämt vill kombinera skydd med möjligheten att lyssna på musik och prata i mobilen medan du kör.

Premiumskydd med extra service och support

När du köper hörselskydd kontrollera alltid att skydden är CE-märkta och uppfyller de senaste kraven för personlig skyddsutrustning (PPE). Se även till att företaget du köper ifrån erbjuder ersättningsdelar som filter och kolla garantivillkoren.

Våra hörselskydd formgjuts i akryl eller silikon för att passa just dina öron och ge dig ett effektivt skydd som sitter bekvämt under hjälmen i många timmar. Du får ett kvalitetsskydd, rätt ljuddämpning, generös garanti och support!

Läs mer om våra MC-hörselskydd>>

Under mässdagarna 24–26 januari får du mässrabatt även om du bokar tid online>>