MAXAT LJUD OCH KOMFORT MED ISOTUNES FREE 2.0

ISOtunes FREE 2.0 är både in-ear hörlurar och hörselskydd som kombinerar den senaste Bluetooth-tekniken med avancerad ljudteknik och smarta funktioner. Lägg till formgjutna proppar som maximerar ljudet och komforten. Perfekt för musik, samtal, podcasts, filmer och ljudböcker.

Njut av musiken och skydda hörseln

För hög volym i dina lurar kan skada din hörsel. Med ISOtunes FREE 2.0 håller SafeMax koll på ljudnivån som automatiskt begränsas till 79 dB och du minskar risken för hörselskador. SafeMax-tekniken gör även att hörlurarna fungerar som godkända hörselskydd enligt EU:s normer för personlig skyddsutrustning.

SafeMax-teknikens och hörlurarnas dämpande SNR värde på 31 dB skyddar öronen från skadliga ljudnivåer, både från det du lyssnar på och omgivningen. Den höga dämpningen gör även att du hör musik och samtal betydligt bättre, även i stökiga ljudmiljöer.

Optimerad passform för just din öron

Med formgjutna proppar till ISOtunes FREE 2.0 sitter hörlurarna skönt och säkert i öronen. Inget som klämmer eller gör ont och du behöver inte oroa dig för att tappa dem. Den formgjutna proppen och dämpningen gör hörlurarna mycket mångsidiga. De passar lika bra på kontoret, som i industrin eller på fritiden när du tränar.

Fokus på ljudkvalitet, säkerhet och användarvänlighet

Vi på Hear Nordic är glada att kunna introducera en produkt med den senaste trådlösa tekniken som skyddar dina öron mot skadliga ljudnivåer och tröttande buller, samtidigt som de är bekväma att använda timmar i sträck. ISOtunes FREE 2.0 är ett bra exempel på vårt fokus på ljudkvalitet, säkerhet och användarvänlighet. Hörselskydd och hörlurar som förbättrar arbets- och fritidsupplevelser för människor överallt.

Läs mer om ISOtunes FREE 2.0