MARKNADENS POPULÄRASTE FORMGJUTNA HÖRSELSKYDD

EARfoon är ett av marknadens mest uppskattade personliga hörselskydd. Formgjutna hörselskydd som sitter perfekt i örat och effektivt dämpar skadliga impulsljud och buller. Skydden har funnits på den svenska marknaden sedan mitten av 90-talet och används på många svenska arbetsplatser, allt från tung industri och inom transportsektorn, till skola och livsmedelsindustri.

Fr o m 19 januari 2017 är vi på HEAR NORDIC nya representanter för EARfoon i Sverige. Det innebär att vi utökar vårt sortiment av personliga hörselskydd för alla typer av ljudmiljöer.

Personliga hörselskydd
Ett personligt utformat hörselskydd dämpar skadliga impulsljud och buller, men även tröttande bakgrundsljud minskar och du orkar lite mer. Samtidigt kan du höra tal, musik och tala i telefon. Akustiska filter dämpar effektivt och i grundkonfigurationen är skydden helt utan elektronik. Som komplement kan de utrustas för kommunikation via Bluetooth eller ljudslangar. Skydden väger under 2 gram styck och är utformade exakt efter användarens hörselgångar. De sitter perfekt i örat och utan obehag kan du använda dem under många timmar i sträck.

Lång erfarenhet av hörselskydd
EARfoon tillverkas av EARmo i Holland. Företaget startades 1990 av personer som kom från branschen för hörapparater. Kunskaper och erfarenheter som är viktiga för utvecklingen och tillverkningen av personliga, formgjutna EARfoon hörselskydd. Huvudkontoret ligger i Zwolle och företaget har representanter i Norge, Sverige, Finland, Danmark, England, Tyskland, Belgien, Frankrike, Schweiz, Österrike, Italien och på Nederländska Antillerna med Aruba. EARmo med tillhörande laboratorium och tillverkning har Lloyd’s ISO 9001 certifikat. EARfoon hörselskydd är CE-märkta. Läs mer om EARmo >> 

HEAR NORDIC – ETT KOMPLETT SORTIMENT
I och med EARfoon har vi på HEAR NORDIC nu ett komplett sortiment av hörselskydd för alla typer av aktiviteter och ljudmiljöer:

EARfoon – originalet och ett av marknadens populäraste formgjutna hörselskydd i akryl med akustiska filter för olika typer av ljudmiljöer. EARfoon har funnits på den svenska marknaden sedan mitten av nittiotalet. Skydden är personligt anpassade och mycket populära i allt från bullrig industrimiljö till skola. Specialskydd finns och samtliga skydd kan förses med kommunikation och musiklyssning.

HEARsafer – formgjutna, personliga hörselskydd i akryl med en ny generation akustiska filter som effektivare dämpar tröttande, störande och skadligt ljud/buller. 9 olika filter ger dig maximal anpassning av dämpning för just din verksamhet. Finns även specialanpassade skydd för mc/motorsport och livsmedelsindustri. Samtliga skydd kan förses med kommunikation och musiklyssning.

ACS – ett av marknadens populäraste formgjutna hörselskydd i mjuk silikon med akustiska filter för olika typer av ljudmiljöer. ACS fokuserar främst på musiker och artister, men fungerar lika bra för många andra ljudmiljöer inom arbetslivet. I sortimentet finns hörselskydd, in-ear-hörlurar, medhörning för scen osv.

CENS – marknadens bästa personliga, digitala hörselskydd för jakt. Skydden formgjuts i silikon eller akryl och är utrustade med avancerade digitala filter som förstärker din hörsel så du hör viltet på längre håll, samtidigt som de mycket effektivt dämpar skott.