Optimerade hörselskydd & in-ear monitorer

HEAR NORDIC erbjuder ett komplett sortiment av formgjutna hörselskydd och in-ear monitorer för musiker och publik. Premiumprodukter som sitter bekvämt i ditt öra i många timmar i sträck utan att irritera. Vi har även formgjutna komfortskydd som dämpar störande bakgrundsljud, men som inte är CE-godkända hörselskydd.

Klar och tydlig ljudbild

Långvarigt höga ljudnivåer och plötsligt kraftiga ljudstötar skadar hörseln. Oavsett om du är scenartist, musiker eller publik kan du behöva hörselskydd. ACS PRO låter dig höra det du vill höra, utan risk för skador. Dämpningen över frekvensområdet ger ett bra skydd utan att påverka ljudbilden. Du byter lätt filter i hörselskydden för att anpassa dem till olika situationer.

In-ear monitorer för scen och musiklyssning

I vårt sortiment har vi ett brett utbud av formgjutna in-ear monitorer för artister och musiker som både dämpar effektivt och ger dig en suverän medhörning. Du som vill ta musiklyssnandet till en ny nivå bör också testa våra formgjutna in-ear-lurar.

Har du redan investerat i riktigt bra in-ear hörlurar kan du komplettera dem med formgjutna ear sleeves. Öronproppar som sitter skönt och stadigt i dina öron och får dina hörlurar att låta ännu bättre.

Formgjutna i silikon

ACS hörselskydd och in-ear monitorer formgjuts i specialanpassad silikon som är mycket följsamt, vilket gör det lämpligt exempelvis när du sjunger eller rör dig mycket.

Hörselskydd musik

ACS PRO15

Medelhög dämpning för akustisk musik och orkester

ACS PRO17

Hög dämpning för musiker och konsertbesökare

ACS PRO20

Mycket hög dämpning för trumslagare och tyngre musik

ACS PRO26

Extra hög dämpning för musiker och festivalbesökare

ACS PRO10* (Komfortskydd)

Låg dämpning för sång och akustisk musik. *OBS! ej hörselskydd.

In-ear monitorer

ACS CLASSIC SERIES

Klassisk serie med formgjutna in-ear monitorer som dämpar effektivt (30 dB) och ger en mycket bra, välbalanserad ljudbild. 2–5 ljudelement.

ACS AMBIENT SERIES

Formgjutna in-ear monitorer med ventilerade dämpningsfilter som låter dig höra omgivningen. Mycket bra, välbalanserad ljudbild. 2–5 ljudelement.

ACS PRO-FIT

Universal in-ear hörlur som kan användas direkt ur boxen, men även passar i ACS formgjutna hörselskydd. Bra ljud och passform.

Ear sleeves

Bild på formgjutna ear slevas till Apple AirPodsEAR SLEEVES FÖR AIRPODS PRO/AIRPODS

Med ear sleeves till dina Apple AirPods Pro och AirPods sitter de säkrare och skönare i dina öron. Plus att du får ut maximal ljudkvalitet.