HITTA RÄTT JAKTHÖRSELSKYDD PÅ TULLGARNS SLOTT

Missa inte Swedish Game Fair på Tullgarns slott 24-26 maj! Vi finns på plats i monter B:17 och visar hörselskydd för jakt och skytte. Exempelvis vårt senaste digitala skydd med 5 programval inklusive kommunikation och ljudförstärkare. Beställ skydd på mässan så bjuder vi på ett specialpris.

Swedish Game Fair är den naturliga mötesplatsen för alla som är intresserade av jakt, fiske och/eller hundar. Vad sägs om utställningsbåtar, område med klass 1-skytte, hunduppvisning och god mat. Plus oss på Hear Nordic ett stort antal andra utställare.

Välj rätt hörselskydd!

Många är noga med att använda hörselskydd på skjutbanan, men i skogen är det sämre. Var rädd om din hörsel. Ett enda gevärsskott kan ge obehag till och med skador. Använder du formgjutna hörselskydd kan de sitta på plats hela dagen utan obehag. Du hör tal, hunden och viltet bättre än utan.

Nyhet CENS ProFlex+ DX5

Årets nyhet bland jaktskydden är CENS ProFlex+ DX5 med en helt ny elektronikmodul som innehåller 5 programval inklusive trådlös kommunikation via medföljande halsslinga och ljudförstärkare som gör det lättare att upptäcka viltet och dess riktning.

CENS ProFlex serien är marknadens enda formgjutna digitala jakthörselskydd som tillverkas i följsam silikon och har fem programval. Bäst på marknaden?

Läs mer om CENS hörselskydd för jakt och skytte CENS

Läs mer om Swedish Game Fair