HELMET – NYA SKÖNA HÖRSELSKYDD FÖR MC

För dig som njuter av vindlande vägar, farten, naturupplevelsen. Och som gärna tar en extra omväg hem. Du som gillar långa åkturer och vill njuta fullt ut. För dig har vi tagit fram HELMET. Ett personligt formgjutet hörselskydd i skön silikon som effektivt dämpar irriterande vindbrus. Välj mellan nio olika färger eller kombinera färger.

HELMET formgjuts i följsam silikon och är formade så att de sitter mycket bekvämt i örat under hjälmen. Timme efter timme. Silikonet är formstabilt, lätt att rengöra och har lång livslängd.

Säg hejdå till störande vindbrus och vägbuller
HELMET är utrustat med en ny typ av dämpningsfilter som effektivt skyddar mot skadligt brus och buller, medan normalt tal och varningssignaler fortfarande hörs tydligt. Vindbrus och vägbuller dämpas, samtidigt som det sköna motorljudet hänger kvar. Färden blir betydligt angenämare. Du märker särskilt skillnaden i högre farter på motorvägen och när du åker genom tunnlar.

Dämpning HELMET: SNR = 26 dB | H-värde = 28 dB | M-värde = 22 dB | L-värde 20 dB
Skyddet är testat i enlighet med EN 352-2 | CE-godkänt hörselskydd

Välj mellan olika färger
Vårt silikon (60 Shore Silikon) är flexibelt, mjukt och slittåligt. Välj mellan nio olika färger och du kan även kombinera olika färger. Som tillägg kan du även få ditt namn lasergraverat.