ÄNTLIGEN ÄR MC-SÄSONGEN HÄR

Har du inte skaffat specialanpassade hörselskydd för MC? Då har du missat något. Med formgjutna MC-hörproppar blir körningen ännu mer njutbar. Tröttande vindbrus och buller dämpas effektivt. Upplev skillnaden med våra specialskydd för MC: HEARsafer, EARfoon och ACS PRO – med eller utan anslutning för kommunikation (Bluetooth) och musik.

Det finns olika typer av hörselskydd som passar under hjälmen. Allt från billiga engångsproppar i polyuretanskum, till personligt formgjutna hörselskydd med perfekt passform och anpassade filter som effektivt dämpar tröttande och skadligt vindbrus och buller.

Välj rätt hörselskydd

Redan vid farter under 100 km/h kan bullret från fartvinden vara skadligt för din hörsel och hjälmen skyddar inte. Billiga skydd passar dåligt i örat, dämpar ljud utan urskiljning och blir snabbt obekväma. Hörselskydd i akryl eller silikon som formgjuts för att passa just ditt öra, ger dig skydd som sitter bekvämt i många timmar. Dessutom tätar de bättre och de inbyggda filtren dämpar effektivt, samtidigt som de släpper igenom tal och varningssignaler.

Nyutvecklade filter som dämpar effektivt 

Med HEARsafer HN4 eller HN9, EARfoon Biker eller ACS PRO 17 eller 20 får du formgjutna hörselskydd som sitter bekvämt i örat under hjälmen.  HEARsafer, EARfoon och ACS PRO hörselskydd har effektiva filter som bygger på ny filterteknik med bättre dämpning av skadligt ljud och buller, samtidigt som du bekvämt kan höra tal och inte missar viktiga ljud och signaler i trafiken.

Bluetooth och kommunikation

Med ACS PRO CUSTOM COMMUNICATOR får du formgjutna hörselskydd i silikon med anslutning för kommunikation och högklassig musiklyssning. Vi kan även förse andra modeller med Bluetooth.

Beställ dina formgjutna MC-hörselskydd nu!